Žurnalistei Vilmai Kasperavičienei bus įteikta Kauno PPA rūmų premija!

Audronė JANKUVIENĖ, Kauno PPAR viešųjų ryšių vadovė
Kasperaviciene_Vilma_II.jpg2017-ųjų gegužės 13-ąją, kaip ir kiekvieną antrą šio mėnesio šeštadienį, 14 val. LŽS Kauno apskrities skyriaus lauko kavinėje ,,Vasaros olimpas“ prasidės tradicinis Spaudos balius, kurio metu bus pagerbti žiniasklaidos žmonės.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus sprendimu premija už ekonomikos ir verslo temų nagrinėjimą žiniasklaidoje šiemet skirta „Savaitraščio Kaunui“ žurnalistei Vilmai Kasperavičienei. 

Ši, jau ketvirtoji Rūmų ir LŽS organizacijos premija, kuria siekiama skatinti žurnalistus daugiau domėtis ir žiniasklaidoje atspindėti ekonomikos ir verslo temas, analizuoti ūkio raidos ir verslo aplinkos problemas bei aktualijas. 
Konkursui pateiktus darbus vertinusi komisija geriausia pripažino Vilmos Kasperavičienės kūrybą, kaip objektyviai atspindinčią verslo situaciją, skatinančią teigiamą visuomenės ir valdžios požiūrį į verslininką, ugdančią žmonių verslumą, atkreipiančią dėmesį į konstruktyvų verslo ir valdžios bendradarbiavimą.
Vilmos Kasperavičienės rašinių herojai – verslininkai: tiek jauni, pradedantys, tiek patyrę, arba šeimos verslą kuriantys žmonės. Per asmenines patirtis pasakojama apie verslų sėkmės istorijas ir kliūtis, konkurenciją, kintančią verslo aplinką ir kt. 
Pirmoji analogiška premija buvo įteikta 2014 m. „INIT TV“ vyriausiajai redaktorei Vilmai Garlinskienei. 2015 m. premija įvertinta „Verslo žinių“ korespondentė Kaune Indrė Sesartė, 2016 m. – LRT laidos „7 Kauno dienos“ redaktorė ir žurnalistė Jurgė Pridotkaitė.

Nuotraukoje: Kauno PPA Rūmų premijos laureatė, ,,Savaitraštis Kaunui” žurnalistė Vilma Kasperavičienė

Nuotr. iš asmeninio albumo

Panašūs straipsniai