Dėmesio! Kaune bus rengiamas SEMINARAS REGIONINĖS ŽINIASKLAIDOS ŽURNALISTAMS

europos_komisija1_didele.jpg





Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje 2016-ųjų lapkričio 11–12 dienomis organizuoja seminarą Kaune, į kurį kviečiame atvykti regioninės žiniasklaidos žurnalistus ir redaktorius.Seminaro vieta: Viešbutis „Daugirdas“ (Daugirdo g. 4, Kauno senamiestis).

Lapkričio 11-ąją, penktadienio ryte, aplankysime „Santakos slėnį“ – Nacionalinį inovacijų ir verslo centrą (K. Baršausko g. 59, Kaunas, http://www.santakosslenis.lt/).


 Vėliau seminarą tęsime viešbučio „Daugirdas“ (http://www.daugirdas.lt/lt/) konferencijų salėje. Popietinėje renginio dalyje pristatysime Europos sąjungos aktualijas ir Lietuvos perspektyvas, taip pat kalbėsime apie ES investicijas mūsų šalie regionuose.

Lapkričio 12-oji, šeštadienis, bus skirtas praktiniam žiniasklaidos mokymui, kaip efektyviau komunikuoti socialiniuose tinkluose ir bendradarbiauti su socialiniais partneriais, verslo organizacijomis ir didžiaisiais Lietuvos bei tarptautiniais žiniasklaidos kanalais.


Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje padengs seminaro dalyvių nakvynės ir maitinimo išlaidas. 

Registracija į seminarą jau baigiasi, todėl tik šiandien praneškite el. paštu: anele.ausiejute@ec.europa.eu. Prašome nurodyti savo mobiliojo telefono numerį, žiniasklaidos priemonę, kurioje dirbate ir pareigas.


Registruotis gali ne daugiau kaip du tos pačios žiniasklaidos priemonės atstovai. Dalyvius atrinksime siekdami, kad  tolygiai būtų atstovaujamos Lietuvos rajonų žiniasklaidos priemonės

.

Atrinktus dalyvius informuosime iki spalio 28 d.

Kontaktinis asmuo: Aušra Naričiūtė, tel. (8-5) 2430335

Panašūs straipsniai