TV ANTENA. Krepšinio žynio karjeroje – posūkis

Žurnalas ,,TV antena”

Maciulis_zinys_su_Kurciu_Didele.jpg




Nuo šiol kiekvieną sekmadienį 16.20 val. „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas Vidas Mačiulis sveikinsis per „Lietuvos ryto“ televiziją. Atnaujinta laida spalio 2 dieną pradės 25-ąjį sezoną.

„Į šį TV kanalą ateiname su dviguba energija, – sakė V. Mačiulis. – „Lietuvos rytas“ turi gerą krepšinio komandą, todėl dabar niekas negalės sakyti, kad mūsų laida yra žalgirietiška. Ji buvo ir liko visų krepšinio aistruolių laida.“
Laidos kūrėjai ketina ir toliau pasakoti apie Lietuvos krepšinio gyvenimą – nuo Moksleivių iki Veteranų lygų.
„Prisiminti. Atkurti. Didžiuotis“ – toks yra beveik ketvirtį amžiaus gyvuojančios laidos šūkis.
„Esame sukaupę daug istorinių įrašų, – sakė V.Mačiulis. – Pavyzdžiui, turime 1993 metų Lietuvos krepšinio lygos atidarymo vaizdų.




Maciulis_zinys_II.jpgTuomet, LKL atidarymo proga,  „Laveros“ klubo vėliavą nešė dabartinis „Lietuvos ryto“ strategas Tomas Pačėsas, o komandas į aikštę išvedė arbitrai a.a. Virginijus Dovidavičius ir Kęstutis Pilipauskas, kuris dabar yra Lietuvos teisėjų asociacijos prezidentas.

Mūsų archyve galima rasti medžiagos iš visų LKL sezonų nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimų.“

Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių transliacijos parodė, kad „Lietuvo ryto” TV – sportiška televizija”, – taip žurnalistas Vidas Mačiulis aiškino savo apsisprendimą bendradarbiauti su šiuo kanalu.

Nuotraukose: 

(viršuje) Vidas Mačiulis su Tarptautinės V.Džonso taurės laimėtoju (1996 m.) Rimu Kurtinaičiu, kuris savo prisiminimais ,,Krepšinio pasaulyje” pasidalins spalio 9-ąją, 16.20 val. per ,,Lietuvos ryto” televiziją

(apačioje) Publikacija apie laidą ,,Krepšinio pasaulyje” žurnale ,,TV antena” 

Laidos operatoriaus, LŽS nario Laisvio Karvelio nuotr.

Panašūs straipsniai