Žurnalistikos senjorai: Apie kūrybą, ligas ir … rinkimus su A.Jankuviene

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Visi_3_didele.jpg


LŽS Kauno apskrities skyriaus žurnalistikos senjorų klubo MES nariai rugsėjo l6-ąją, kaip ir kiekvieną mėnesį, po vasaros atostogų vėl susirinko draugėn. Tik dar ne visi…



MES_5_II.jpgAdomas Subačius, kaip paprastai iki vėlyvo rudens ilsisi savo gimtosios Ignalinos apylinkėse, Povilas Kaunas tapo ,,statybininku“, nes padeda sūnui įsirengti poilsio namelį. 


Kitiems senjorams ateiti į tradicinę sueigą – sutrukdė liga. Viktoras Krulickas dėl metų naštos jau kuris laikas neišeina iš namų. 


Jeigu Jonas Dirsė dėl plaučių susirgimo patekęs į Kauno klinikas, jau grįžo į namus, tai Teklė Mačiulienė tik rugsėjo 24-ąją grįš į Kauną po reabilitacinio gydymo Druskininkuose.


(Nuotraukoje: iš kairės Antanas Marčiulionis, Laimonas Inis, Aleksandras Vitkus, Vladimiras Beresniovas)






MES_11_II_a.jpgJuozas Ruzgas (nuotraukoje), sugebėjęs medikų pagalba sustabdyti sunkios ligos eigą, vėl buvo kartu su visais ir džiaugėsi sveikatos pagerėjimu.


Kaip ir dera, senjorų klubo MES pirmininkui Vladimirui Beresniovui, pirmasis sueigon atėjo. Jis jau planuoja, ką ateityje įtraukti darbotvarkėn. 

Šį kartą LŽS Kauno apskrities skyriaus lauko kavinėje ,,Vasaros olimpas“ senjorų sueigoje buvo laisva pokalbių tema.








Pirmiausia, žinoma, kalbėta apie kūrybą. Juozas Kundrotas skyriaus valdybos pirmininkui Vidui Mačiuliui perdavė   ,,Kaišiadorių aidai“ redaktoriaus Jono Laurinavičiaus naują knygą. LŽS narys Aleksandras Vitkus atsinešė  būsimos, net 500 puslapių knygos apie holokaustą Žemaitijoje, rankraščius. Visi su įdomumu vartė ir naują almanacho ,,Žurnalistika“ numerį. Buvo ką aptarti ir padiskutuoti.






MES_1_II_a.jpgMES klubo nariai nepamiršo ir artėjančių Lietuvos seimų rinkimų, kuriuose visi žada dalyvauti balsavimuose. Gyvenantiems Centro ir Žaliakalnio rinkiminėje apygardoje nekyla klausimas, už kurį vienmandatininką balsuoti. 

Tenai balotiruojasi ir  LŽS narė Audronė Kanapickienė – Jankuvienė  – žinoma talentinga žurnalistė, palikusi ryškų pėdsaką ,,Kauno dienos“ redakcijoje, nuoširdi, aktyvi ir principinga kaunietė. 

Audron

ė savo programoje įrašė ir siūlymus, apie juos rašė mūsų svetainė, dėl Lietuvos žiniasklaidos. 


(Nuotraukoje: Juozas Kundrotas ir Vladas Dekšnys)












MES_9_II_a.jpg


Spalio I6-osios žurnalistikos senjorų klubo MES susitikimas vyks ,,Katinų muziejuje“ Kaune, nes jo įkūrėjas yra medicinos profesorius, LŽS narys Aleksandras Vitkus, pasitikęs 70-ąjį savo gimtadienį, visus pakvietė 

į svečius.



(Nuotraukoje: iš kairės Petras Žemkauskas, Aleksandras Vitkus, Antanas Marčiulionis



Kauniečiai senjorai visada būna drauge: ir liūdnomis, ir džiaugsmo akimirkomis. Gal jų pavyzdžiu paseks ir jauni žiniasklaidos atstovai? 



LŽS

 ir klubo MES nario Ričardo Šaknio nuotraukos

Panašūs straipsniai