LRT eteryje Ignas Krupavičius vėl ištarė ,,Labas rytas, Lietuva"

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Ignas_II.jpg


Rugsėjo 5-ąją žurnalistą Igną Krupavičių vėl pamatė LRT laidos ,,Labas rytas, Lietuva“ žiūrovai. Jis po devynių mėnesio sugrįžo vėl į tą pačią laidos vedėjo kėdę, nors tik rugpjūčio dvidešimt trečiąją paliko Lietuvos savanorišką karinę tarnybą. 
Ignas, pasibaigus programai, ištarė: ,,Labai jaudinausi. Bet taip ir turi būti…“ Prieš laidą ,,Labas rytas Lietuva“ I.Krupavičius turėjo dar didesnį išbandymą, nes su kolege vedė LRT televizijos sezono pristatymo šventę Valdovų rūmuose Vilniuje. Tačiau viskas puikiai sekėsi, kaip ir savanoriška tarnyba, kuriai besibaigiant kolega sprendė, likti joje ar grįžti į LRT. Apsispręsti padėjo žiūrovai.

„Žiūrovų nuomonė man labai svarbi, o DELFI balsavime dauguma pasisakė už tai, kad grįžčiau į eterį. Tai didžiulis argumentas grįžti. „Labo ryto“ žiūrovas, galima sakyti, tavo lovos, kavos ir dušo partneris. Per tą beveik dešimtmetį mes susibičiuliavome, todėl norėtųsi tęsti tą draugystę. Dabar esu kupinas jėgų, numetęs svorio (juokiasi). Įgavęs disciplinos ir harmonijos. Po tarnybos jaučiuosi pailsėjęs nuo televizijos, todėl natūralu, kad jos labai pasiilgau. Net jaudinuosi taip, kaip tąkart, kai pirmąkart vedžiau. Jaudulys – geras ženklas. Tiesa, nuo kariuomenės galvoju neatitrūkti, rimtai mąstau stoti į krašto apsaugos savanorių pajėgas. Tarnaudamas ten galėsiu suderinti savo civilinį gyvenimą, darbus, šeimą. Jaučiu, kad tarnaudamas įgavau daug asmeninės patirties ir dabar žinau, kad turiu atiduoti duoklę visuomenei. Svarstau rinktis Civilių ir karių bendradarbiavimo būrio Viešųjų ryšių skyrių“, – sakė Ignas Krupavičius.

Devynis mėnesius kolegą pavadavęs Richardas Jonaitis toliau lieka ,,Labame ryte“, nes Igno kolegė Eglė Daugėlaitė, praėjusią savaitę parengusi pokalbį su I.Krupavičium, visą mėnesį atostogaus. Išvyko užsienin. Kažin,  kuris  žiniasklaidos atstovas paseks ,,Labas rytas, Lietuva“ žurnalisto pavyzdžiu ir savanoriškai išeis mokytis karinių paslapčių, kad sugebėtų, reikalui esant, su ginklu rankose ginti savo gimtinę?

Nuotraukoje: LRT žurnalistas Ignas Krupavičius Valdovų rūmuose Vilniuje, kai buvo pristatytas naujas televizijos sezonas 
www.kaunozurnalistai/ lt nuotr.

Panašūs straipsniai