Žurnalistų ir sportininkų bičiulis Algirdas Vaicekauskas: Lietuvai bronza yra aukso vertės!

www.kaunozurnalistai.lt inf.
Rio_bronza_KL.__II.jpg

Klaipėdietis Algirdas Vaicekauskas – ne žurnalistas, tačiau savo informacijas, nuotraukas, vaizdo reportažus jau daugel metų teikia Lietuvos žiniasklaidai. Ir nenuostabu, jis yra didelis sporto aistruolis ir žinovas. 

Šiais metais Algirdas patvirtintas Klaipėdos sportininkų namų vadovu, o prieš penkerius metus buvo išrinktas Klaipėdos krepšinio federacijos prezidentu. Algirdas yra sakęs, kad oranžinio kamuolio sportu domisi jau … penkiasdešimt metų. Todėl visur ir visada jis pastebi mūsų oranžinio kamuolio meistrus, juos fotografuoja, pasikalba apie krepšinio praeitį ir dabartį.


Nuotraukoje: Klaipėdiečio Algirdo Vaicekauasko rankose – sunkiaatlečio  Aurimo Didžbalio Rio de Žaneire iškovotas bronzos medalis















Rio_bronza_Klp._II.jpgNuolatinis mūsų internetinės svetainės skaitytojas ir bendradarbis šį kartą atisuntė kelias nuotraukas iš uostamiesčio, kai Klaipėda sutiko ir pagerbė Rio de Žaneire bronzos medalį iškovojusį sunkiaatletį Aurimą Didžbalį. Šalia jo – ne tik puikus treneris Bronius Vyšniauskas…


Algirdas Vaicekauskas Klaipėdos sportininkų namų muziejui šalia Rio olimpinių ,,bronzinio” sunkiaatlečio ir jo trenerio nufotografavo dar du olimpinių žaidynių bronzos madalių laimėtojus – krepšininkus Eurelijų Žukauską ir Gintarą Einikį su dukrele (nuotraukoje).


,,Dar vienoje nuotraukoje įamžinau, nes labai norėjau, – Aurimą, ,,Pukį”, ,,Žukį” ir jo sūnų…

Kas gali žinoti, gal tai – keturi olimpiniai prizininkai?“, – parašė mums Algirdas. Jis, kaip niekas kitas, visada objektyviai vertina mūsų sportininkų pasiekimus. Klaipėdietis visada džiaugiasi Lietuvos sportininkų iškovotais medaliais, nesvarbu, kokios jie spalvos, nes mažytei mūsų šaliai – bronza yra aukso vertės!






Rio bronza I_2.jpgGalime ir turime džiaugtis, kad mūsų nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė be atrankos pateko į Rio de Žaneiro olimpines varžybas. Tačiau Brazilijoje užimta septintoji vieta – netenkina nei krepšininkų, nei jų gerbėjų. Kodėl taip atsitiko, kad po trejų puikių rungtynių – sekė trys skaudūs pralaimėjimai, žurnalistai neatskleis, nes jie tikrai nežino tikrųjų priežasčių. 


Lietuvos krepšinio federacija ar Lietuvos tautinis olimpinis komitetas niekada nenori viešai ,,skalbti savo marškinius“. Klaipėdiečiams, tikriausiai, atsakymas yra žinomas: Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė buvo silpna, nes joje šį kartą nebuvo nė vieno šiandieninio uostamiesčio krepšininko… 


Algirdo Vaicekausko (Klaipėda) nuotr.

Panašūs straipsniai