DĖMESIO! Kauno žurnalistų susitikimo VIETA ta pati. LAIKAS keičiasi. ARTĖJANČIOS šventės …PAKEITĖ

Mūsų inf.

DSCN8534_IIa.JPGGruodžio 5-ąją, pirmadienį įvykusiame Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos posėdyje patvirtinti artimiausi veiklos planai. Iki šiol kauniečiai spaudos, radijo ir televizijos žurnalistai paskutinį gruodžio šeštadienį susirinkdavo draugėn ir pakeldavo taures už praeinančius ir ateinančius metus. Deja, 2011-ųjų paskutinis šeštadienis – Naujųjų išvakarės, priešpaskutinis – Kūčių vakaras. Todėl nutarta tradicinę savo šventę surengti 2012-ųjų sausio 7-ąją, šeštadienį, 14 val.

Pirmoji dalis: Ataskaita ir rinkimai (14 val.)

Prabėgo ketveri metai, kai buvo išrinkta LŽS Kauno apskrities skyriaus valdyba: pirmininkas Vidas Mačiulis, nariai Vladimiras Beresniovas, Daiva Budrienė, Aušra Garnienė, Kristina Lukoševičiūtė, Austė Korbutė, Birutė Mačienė, Lilija Stoškienė, Aurelija Žutautienė. Skyriaus Įstatai įpareigoja atsiskaityti už nuveiktus darbus, pakalbėti apie ateitį, ir išrinkti pirmininką bei valdybą.

DSCN8535_II.JPGVisa tai bus padaryta, tačiau reikia, kad visi sveiki drūti LŽS Kauno apskrities skyriaus nariai ateitų į visuotinį ataskaitinį ir rinkiminį susirinkimą. Dvi didžiausios metų šventės jau bus praėjusios, o Trys Karaliai tikrai žurnalistams neturėtų sutrukdyti… Būtina visiems LŽS nariams dalyvauti. Juo labiau, kai Lietuvos žurnalistų sąjungoje yra naujovių: padidėjo nario mokestis, kurį priims ne skyriui, o reikės pervesti Vilniun.

Kiekvienas dirbantis žurnalistas ar senjoras, gali ir turi pasakyti, ko jis laukia iš LŽS ir ką jis pats duoda savo profesinei ir kūrybinei sąjungai.

Antroji dalis: Pagerbimas (15.30 val.)

DSCN8538_II.JPGBus pasveikinti septyni kauniečiai, metų pabaigoje įstoję į Lietuvos žurnalistų sąjungą. Keli sąjungos nariai sulaukė garbingų jubiliejų ir per prabėgusius kūrybos metus pelnė įvertinimų.

Didžiausia pagarba bus vieninteliam 2011-ųjų „Žurnalistikos riteriui“, kuriuo bus paskelbtas kolega…Valdybos nariai jau žino, kieno pavardė bus išgraviruota žvilgančiame riterio karde. Tačiau visi skyriaus nariai laureatą sužinos ir pamatys tik sausio 7-ąją.

Trečioji dalis: Linksmybės (16.00 val.)

LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narė Austė Stoškutė-Korbutė, kaip ir pernai, viską padarys, kad būtų įdomu ir linksma. Kauno žurnalistų namuose įsikūrusio kinų restorano „Panda“ virėjai padengs šventinį stalą DSCN8537_II.JPGsavo nacionaliniais patiekalais, aišku, pritaikytais europiečiams. Gėrimai, suprantama, bus lietuviški. Ir svečiai bus savi, LŽS Kauno apskrities skyriaus nariai.

Kaip visada, pasak Skyriaus valdybos pirmininko, brangiausi yra tie svečiai, kurie „nekviesti ateina, bet ir  neišprašyti išeina“. LŽS Kauno apskrities skyrius Pakvietimų niekam nesiunčia… 

Iki susitikimo 2012-ųjų sausio 7-ąją!

Vladimiro Beresniovo ir Vido Mačiulio nuotr.

Panašūs straipsniai