Žiniasklaidos ir krepšinio klubo savininkas Vladimiras Romanovas pakėlė… bokso pirštinę prieš TV3 reporterį Tomą Jarusevičių

EOVC2233_II.jpg2011 metų pasulio krepšinio veteranų čempionato, vykusio Brazilijoje aukso medalio laimėtojas, turtingas kaunietis verslininkas Vladimiras Romanovas, valdantis Kauno “Žalgirio” krepšinio klubą, Sport1 televiziją, UAB “Diena Media News”, prieš Eurolygos rungtynes užsuko naujojon “Žalgirio” arenon, kur buvo daug žurnalistų.

Sportą mėgstantis verslininkas rankos taiklumą drauge su juo išbandyti pakvietė ir žiniasklaidos atstovus, tačiau pasivaržyti su Vladimiru Romanovu norinčių neatsirado (kas norės pralaimėti taikliajam metikui?). Tuomet verslininkas paragino žurnalistus suremti su juo bokso pirštines. „Kuris norėtų pasiboksuoti?“ – paklausė geros nuotaikos nestokojęs “Ūkio banko” prezidentas..

EOVC2262_II.jpgPo kelių akimirkų TV3 reporteris Tomas Jarusevičius sutiko stoti dvikovon. Šiai sporto šakai, kaip ir oranžiniam kamuoliui, simpatijų neslepiantis „Žalgirio“ savininkas keliais techniškais smūgiais nustebino pirmą kartą bokso pirštines mūvėjusį žurnalistą, beje prieš kurį laiką dirbusį “Kauno dienoje”. 

Jaunas Lietuvos žurnalistų sąjungos narys Tomas Jarusevičius liko „gyvas ir sveikas”, nes vyresnis amžiumi priešininkas, beje, leidžiantis… savo poezijos knygą, jo pasigailėjo. Kolegos spėliojo, ar būtų Tomas išdrįsęs pulti bosą, lyg varlė prieš dalgį, jeigu dar jis reporteriu tebedirbtų miesto dienraštyje?

Gal bankininkas-krepšininkas-boksininkas būtų stipriai vožęs drąsuoliui pavaldiniui už visas žurnalistų gildijos narių nuodėmes,t.y.   už visus neigiamus straipsnius ir komentarus apie Vladimirą Romanovą?

EOVC2216_II.jpg

Nuotraukose: Pirmasis  netikėtas dvejų priešingų stovyklų – kritikų ir kritikuojamųjų stovyklų atstovų susirėmimas krepšinio aikštelėje su bokso pirštinėmis.Valio! Pirmąkart nėra nei nugalėtojų, nei pralaimėjusių.

LŽS nario, fotografo Eriko Ovčarenko (15 min) nuotr.

Panašūs straipsniai