Startuoja pirmasis TV3 naujojo sezono šou „Be komentarų“

337b5a_II.jpgRugpjūčio 8 d. 21 val. TV3 eteryje – naujas, netikėtumų pilnas pramoginis informacinis šou „Be komentarų“. Tai pirmoji TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ eterio naujiena! Ši laida – tikra atgaiva tragedijų ir kriminalų išvargintiems žiūrovams.

 

„Be komentarų“ vedėjai – aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė – pateiks pozityvias naujienas, šmaikščiai apžvelgs aktualiausius, įdomiausius praėjusios paros įvykius Lietuvoje.

 

„Mūsų laida – šmaikštus TV3 žinių tęsinys. Pavargote nuo blogų žinių? Šioje laidoje jų nepamatysite. Ekskliuzyvinės naujienos, tiesioginiai reportažai iš visos Lietuvos, laidų užkulisiai ir televizijos „virtuvė“, specialios rubrikos apie elito gyvenimą – viskas, kas gniaužia kvapą ir priverčia ištarti: „Be komentarų“, – sako laidos vedėja S. Daukšaitė.

 

„Posakį ‚Be komentarų‘ žino kiekvienas. Kai nebėra ką pasakyti, kai įvykiai pasiekia kulminaciją – nesvarbu, teigiamai ar neigiamai situaciją vertina žiūrovai, – rezultatas gniaužia kvapą, atima žadą ir įtraukia, – žodžius kaip žirnius beria energingasis ir šmaikštusis Dž. Siaurusaitis. – Įkaušęs teisėjas žurnalistų užkluptas darbo vietoje, žinomas pramogų pasaulio atstovas pričiuptas su vagystės įrodymais, svajonių jaunikis užfiksuotas su nepažįstamąja – visi jie taria: ‚Be komentarų‘.“

 

Elvio Preslio laikus menantys mikrofonai, atgabenti iš Didžiosios Britanijos, padėkliukai mikrofonams – iš Amerikos, ekskliuzyviniai aksesuarai laidos vedėjams, prabangi studija – „Be komentarų“ apgalvota viskas – tam, kad žiūrovai mėgautųsi kiekviena akimirka, praleista kartu su laida.

 

„Tai be jokios abejonės ryškiausias ir skandalingiausias šou žinių formatas! Su ironija, sarkazmu ir humoru bus pristatytos svarbiausios naujienos, kurios nepaliks abejingų!“, – sako šou prodiuseris Kristupas Krivickas.

 

„Be komentarų“ su S. Daukšaite ir Dž. Siaurusaičiu TV3 eteryje visą rugpjūtį bus rodoma pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val.!

 

„Be komentarų“ – nuo rugpjūčio 8 dienos 21.00 val. per TV3.

Nuotraukoje: „Be komentarų” vedėjai, aktoriai Sandra Daukšaittė ir Džiugas Siaurusaitis

                               TV3 nuotr.

 

Panašūs straipsniai