Pranešimas spaudai. R. KUPČINSKAS: „Esu su tais, kurie palaiko alkoholio reklamos ribojimą“

R._Kup__inskas_II.jpgSeimo Jaunimo ir sporto komisijos narys Rytas Kupčinskas mano, kad aktyviai visuomenininkų ir biomedicinos mokslų daktaro Aurelijaus Verygos reiškiama pozicija dėl alkoholio reklamos ribojimo yra puikus ir sveikintinas žingsnis žengiant stipresnės ir pilietiškesnės visuomenės link.

 „Pastaruoju metu suaktyvėjusi visuomenininkų veikla teikia vilties, kad žengiama pilietiškesnės ir brandesnės visuomenės link. Labai sveikinu ir palaikau pozityvias ir teigiamas aktyvių visuomenininkų idėjas ir iniciatyvas”, – sakė Rytas Kupčinskas.

 Seimo nario manymu, negali būti skatinamas galimas alkoholio propagavimas, ypač jaunimo tarpe. R. Kupčinskas taip pat pastebėjo, kad yra su tais, kurie palaiko alkoholio reklamos ribojimą.

„Esu su tais, kurie palaiko alkoholio reklamos ribojimą. Tačiau man svetimas požiūris, kada kviečiama pasirūpinti, kad vienas ar kitas Seimo narys daugiau niekada nebebūtų išrinktas į Parlamentą ar paaukotas ,,ant Lietuvos laisvės aukuro“. Tokie klausimai turi būti sprendžiami demokratiškais, o nekurstančiais, mano manymu, tam tikrą nesantaiką būdais“, – tvirtai teigė Seimo narys.

 

Panašūs straipsniai