Žurnalistai, labai svarbus įspėjimas !

Miroslava KONOPACKAJA, Policijos departamento prie LR VRM vyresnioji specialiste

Nelabasis_visur_gundo.jpgBūkite labai atsargūs internete: yoa su yahoo, hotmail, AOL ir pan. Šita informacija buvo gauta iš Microsoft.

Persiųskit  ją visiems, kurie naudojasi internetu. Jei gausit e-mailą pavadinimu Life is beautiful (reiskia – gyvenimas yra grazus),su powerpointo prezentacija, GRIEŽTAI PERSPĖJAME NEATIDARYKIT to emailo ir iškart ištrinkit.

 Jei atidarysit, jūsų kompiuterio ekrane anglų kalba pasirodys užrasas – „It is too late now, your life is no longer beautiful.” (reiškia – per vėlu, gyvenimas, jau nebe gražus). Jis ne tik ištrins visus jūsu kompiuterio duomenis, bet ir apie jus viską sužinos.

Tai naujas virusas, kuris prasidėjo 2011-ųjų sausio 8-ąją.. AOL patvirtina, kad šis internetinis virusas yra labai pavojingas ir jo dar niekas nepajėgia sustabdyti.Virusą sukuręs žmgus save įvardijo kaip „Life owner” – (Gyvenimo valdytoja).

Persiųskite šitą pranešimą visiems, netgi tiems kurie dabar offline, kad jie nepriimtu i kontaktus „Tronox (292-222-820) todėl, kad tai yra VIRUSAS. Jo vardas Dennis Sieg, ir jis naikina kietaji diska! Ir jeigu kažkas iš Jūsų internetinių draugu jį priims , ir Jūsų kompiuteris bus užkrėstas!

Taigi, prašome apie tai visiems pranešti ir perspėti apie naują VIRUSĄ !

Vladimiro Beresniovo piešinys: „Nelabasis visur gundo…”

 

 

Panašūs straipsniai