Dėmesio: Karikatūrų ir epigramų konkursas „Krepšinio išdaigos“!

Krepsinio_pasaulyje_2_II.jpgPagaliau sulaukėm! Po septyniasdešimt dvejų metų Lietuvoje vėl bus surengtas Europos vyrų krepšinio čempiontas. Ir ne tik Kauno sporto halėje, kaip buvo 1939 metais, bet net šešiose naujose Lietuvos sporto arenose Alytuje, Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune. Laikinojoje sostinėje vyks finalinis senojo žemyno čempionato etapas, kuriame, tikėkime, žais ir Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė, vadovaujama vyr. trenerio Kęstučio Kemzūros.

Senojo žemyno krepšinio šventę privalome pasitikti su ypač gera nuotaika. O kas, jeigu ne satyra ir humoras mūsų krepšinio valstybėje dabar yra didžiausias deficitas?.. Dėl to Sport1 televizijos laida „Krepšinio pasaulyje“ ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus internetinė svetainė www.kaunozurnalistai.lt paskelbė karikatūrų ir epigramų konkursą „Krepšinio išdaigos“.

Konkurso organizatoriai kviečia dailininkus ir poetus su šypsena pažvelgti į Jo Didenybę Krepšinį. Savo karikatūras ar epigramas ( ne mažiau kaip po tris) siųsti el.p. krepsiniopasaulyje@gmail.com TV laidoje „Krepšinio pasaulyje“, kuriai 2011-ųjų sausio 11-ąją sukako devyniolika metų, taip pat Kauno žurnalistų internetinėje svetainėje patalpintus konkursinius darbus galės vertinti visi žiūrovai ir skaitytojai.

Visas konkursui pateiktas karikatūras ir epigramas Europos čempionato išvakarėse peržiūrės ir geriausias paskelbs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai ir treneriai. Susumavus krepšinio aistruolių ir profesionalių krepšininkų vertinimus, bus paskelbti geriausių karikatūrų ir epigramų „Krepšinio išdaigos“ autoriai.

 Kokios dovanos ir prizai laukia konkurso nugalėtojų, paskelbsime vasario mėnesį, kai žinosime, ar aktyvūs yra  dailininkai ir poetai, ar kūrybingi krepšinio aistruoliai. Su konkursui „Krepšinio išdaigos“ atsiųstų įdomių, profesionalių karikatūrų ir epigramų autoriais TV laida „Krepšinio pasaulyje“ ruoš interviu oranžinio kamuolio sporto tema ir linkėjimais Lietuvos nacionalinei vyrų krepšinio rinktinei. 

Algimanto Snarskio (laikraščio „Ūkininko patarėjas” dailininko) piešinys, kviečiantis dalyvauti karikatūrų ir epigramų konkurse

Plakato „Krepšinio išdaigos” autorius Vladimiras Beresniovas

 

Panašūs straipsniai