Kolegų žurnalistų sveikinimai: Būkite laimingi, sulaukę 2011-ųjų !

Zuikio_metai_-_1  II_5.jpg

Lyg atspaudą uždėkite ant širdies žinojimą, kad gyvenime yra svarbesnių dalykų, Negu apkrauti kiekvieną akimirką darbais. Padėkite sau bent valandą per dieną praleisti su tyla… Juk gražiausią muziką girdime tada, kai mūsų siela rami… Prasmingų Jums 2011 metų! Audronė ir Gediminas JANKAI (Kaunas)

katinas_II.jpgBūkit laimingi ir sveiki, sakau aš, Kaco, baltasis katinas. Aš senas ir išmintingas, o drąsos man nestinga, tad ir patariu jums: gyvenkit lengvai, blaiviai ir maloniai. Džiaukitės kiekviena diena, kurią mums duoda Viešpatis… Aldona ŽEMAITYTĖ (Vilnius)

Tikėti mažais stebuklais.

Šypsotis kiekvienam sutiktajam.

Laukti kasdienių mielų netikėtumų.

Dalytis šventų Kalėdų naktį užgimusia Šviesa – per šventes ir visus ateinančius metus! Aušra GARNIENĖ (Kaunas)

Su šventmis, kolegos žurnalistai! Sveikatos,Laimes ir Kapitalo Jusu namams !

Agimantas SNARSKIS (Kaunas)

Mielas kolega Vidai ir visi broliai bei sesės kauniečiai, „Susispaudžiant” laikui, kai metai rieda pabaigon, linkiu smagių bei šviesių žiemos švenčių Tamstoms ir Jūsų artimiesiems! Raštininkas Povilas Sigitas KRIVICKAS (Vilnius)

Šventų Kalėdų ir Naujųjų naktį iškvėpkite nors vieną slegiantį atodūsį, kuris ištirptų sidabrinio gruodžio naktyje….Kuo daugiau Gerumo ir Meilės! Aurelija ŽUTAUTIENĖ (Kaunas)

Sveikinimas_II.jpgVisas mūsų gyvenimas – tik iliuzija. Tad išsirinkime geriausias: kad esame jauni, gražūs, mylimi. Kas gali sutrukdyti tokiais jaustis? Tad į savo šventinį linkėjimų krepšelį šiemet dedu linkėjimą: niekada neprarasti iliuzijų. Juk kaip mes žiūrime į pasaulį, taip jis žiūri į mus. Iš visos širdies linkiu visiems mylinčio ir suprantančio pasaulio žvilgsnio. Ir gero vyno taurės, iš kurios trykštų gražiausios iliuzijos. Su 2011-aisiais! Kristina LUKOŠEVIČIŪTĖ (Jonava)

Siunčiu Jums atvirutę sveikinimą. Būkit visi laimingi!

Virginijas SIPAVIČIENĖ (Panevėžys)

Stiprybės, kantrybės, mieli kolegos žurnalistai Jums ir Jūsų šeimoms ! Romualdas NORKUS (Vilnius)

Mielieji, lai laimė ir džiaugsmas lydi ateinančiais Triušio metais. Nelaukite per juos stebuklų, bet nuveikite kitąmet ką nors svarbaus sau, šeimai ir visuomenei. Patys padarykite juos šviesiais ir įsimintinais. Ramunė ir Vilius Kavaliauskai, abu gimę Triušio metais (Vilnius) 

triusiss_II.JPGP.S.

Tai šviesios atminties mūsų šeimos narys Triušis Dulis, kažkada “Lietuvos žinių” pripažintas garsiausiu Vilniaus Žvėryno žvėrimi. Jis sugraužė ne tik svarbius Lietuvos istorijai dokumentus, bet ir buvo susidomėjęs Markso “Kapitalu” bei kitais klasikų veikalais.

Ak, tie metai…

Ak, tos datos…

Kaip norėtum jų nejust…

Bet ne metai

Visko matas,

O tik Jūs, mielieji, Jūs…

Kūrybingų ! Petras PALILIONIS (Kaunas)

Kurybingu_Naujuju_Metu___II__a_.jpgSveikatos, kantrybes , stiprybes!

Kūrybingų Jums 2011 metų! 

 Vladimiras ir Birutė BERESNIOVAI (Kaunas)

Vlaberio piešiniai

Panašūs straipsniai