Sveiki, kolegos, nauji Lietuvos žurnalistų sąjungos nariai

2010-ųjų pavasarį LŽS valdybos posėdyje į profesinės sąjungos narius priimti ir du Kauno apskrities kūrybiniai darbuotojai. Kristiną Bedžiūtę ir Joną Klemaną nuoširdžiai sveikina Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdyba ir linki būti aktyviais, kūrybingais LŽS nariais!

Kristina_Bendziute.jpg

Kristina BENDŽIŪTĖ (1977 02 28) – savaitraščio „Alio,Raseiniai“ redaktoriaus pavaduotoja, rašanti aktualiais visuomeninio ir politinio gyvenimo klausimais. Baigusi Šiaulių pedagoginį universitetą, ji lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja dirbo Viduklės S.Stanevičiaus vidurinėje mokykloje. Prieš ketverius metus K. Bendžiūtę paviliojo žurnalistika.Kristina džiaugiasi, nes tai įdomus ir reikalingas darbas. Ypač kai jis sekasi.

J.jpg

Jonas KLEMANAS (1952 08 21) – Kauno technologijos universiteto viešųjų ryšių skyriaus vyr. fotografas, laikraščio „Studijų aidai“ fotokorespondentas. 1969 metais tauragiškis įstojo į tuometinio KPI mašinų gamybos fakultetą, ir šios aukštosios mokyklos nariu yra iki šio;. Nuo 1972-ųjų J.Klemanas buvo Politechnikos instituto kino laboratorijos operatorius, vėliau videofoto paslaugų skyriaus vedėjas. Per tuos dešimtmečius yra sukūręs daugiau kaip 30 dokumentinių filmų ir apybraižų, nesuskaičiuojamą daugybę nuotraukų iš Kauno gyvenimo. Prasidėjus videofilmavimo erai, Jonas Klemanas kūrybingai derina operatoriaus, ir režisieriaus profesijas.

LŽS Kauno apskrities skyriaus valdyba
Panašūs straipsniai